Dans sportiv – Resita: Cupa Mystic 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala Polivalenta din Resita va gazdui, in weekendul 15-16 septembrie 2012, a doua editie a concursului national de dans sportiv Cupa Mystic, organizata de catre Clubul Sportiv Mystic din localitate, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Resita si Consiliul Judetean Caras Severin, sub patronajul Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Competitia va lua startul sambata, la ora 9:15, in aceasta zi fiind programate intrecerile oficiale, in cadrul sectiunilor standard si latino, ale sportivilor din clasele E, D, Open basic si Open.

Concursurile de duminica vor incepe la ora 10:45, la ele fiind prezenti sportivi din clasa Hobby si din categoriile neoficiale precompetitional si fete solo.

Inscrierile la acest eveniment sportiv se pot face pana la data de 14 septembrie (ora 01:00), pe www.dancesport.ro, taxa de participare fiind 80 de lei pentru competitiile oficiale, indiferent de numarul de categorii, 60 de lei pentru concursul precompetitional si 30 de lei pentru concursurile solo. Intrarea spectatorilor se va face pe baza de bilete, in valoare de 10 lei.