Dans sportiv, Targu Mures: Cupa Dance Art 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Dance Art Targu Mures, in colaborare cu Federatia Romana de Dans Sportiv, Clubul Sportiv Universitar si Consiliul Judetean Mures, organizeaza in ultimele zile ale lunii, 29-30 noiembrie 2014, editia a 6-a a Cupei Dance Art la dans sportiv.

Gazda evenimentului este sala de sport a Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures (Str. Gh. Marinescu 38), acolo unde vor putea fi urmariti in competitie peste 500 de dansatori din tara, sportivi cu experienta, inscrisi in concursurile oficiale, si dansatori aflati la inceput de drum in lumea acestui sport spectaculos.

Programul de sambata incepe la ora 9:30, iar de la ora 18:30 va putea fi urmarita parada concurentilor si un show de dansuri standard si latino americane. Intrecerile oficiale se vor incheia dupa ora 21:00 si vor fi reluate duminica, la ora 11:30.

Cu acest prilej, Clubul Sportiv Dance Art initiaza si doua competitii inedite: „Primul meu concurs”, dedicat copiilor intre 6 si 15 ani care nu au mai participat la nici un eveniment de acest fel, si un concurs de dansuri de societate pentru adulti (19-35 ani) si seniori (peste 35 ani). Cele doua competitii vor avea loc duminica, de la orele 10:00, respectiv 16:30.

Invitatii speciali ai evenimentului sunt triplii campioni mondiali la sectiunea latino, Paul Moldovan si Cristina Tatar, si campionii la dansuri standard, Fodor Csanad si Vaszi Reka.

Accesul spectatorilor in sala se face pe baza biletelor de intrare, in valoare de 15 lei, sau 7 lei pentru elevi si studenti.