Dansul Stelutelor la Polus Center Cluj

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 22 decembrie 2012, la Polus Shopping Center Cluj (comuna Floresti) se desfasoara cea de-a 3-a editie a concursului Dansul Stelutelor, la care sunt invitate sa participe toate gradinitele din judet.

Evenimentul este organizat de catre Scoala Primara Internationala Spectrum din Cluj Napoca, cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Cluj, si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 5 ani. Intrecerile incep la ora 9:00, ora de la care micii dansatori vor putea concura individual, in perechi sau in grupuri.

Ocupantii primelor trei locuri vor fi rasplatiti cu diplome si premii in bani, in valoare de 200, 150, respectiv 100 de lei. Vor fi acordate diplome de participare tuturor concurentilor si gradinitelor, precum si diplome de merit pentru educatoarele copiilor de pe podium.

Inscrierile se fac pana la data de 19 decembrie (ora 17:00), la adresa info@cluj.spectrum.ro, in baza unui formular ce poate fi descarcat de pe http://cluj.spectrum.ro. Taxa de participare este 10 lei/ copil. (foto: kinderland.ro)