Demonstratii sportive la Polus Center Cluj: Poti fi si tu campion!

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

O sambata sportiva se anunta pe 24 ianuarie 2015 la Polus Center Cluj, acolo unde micii biciclisti se intrec, de la ora 11:00, la prima competitie a anului marca Clujul Pedaleaza, iar dupa amiaza va avea loc prima editie a evenimentului „Poti fi si tu campion!”.

Daca despre prima etapa a concursului Micul Biciclist si siguranta lui am mai scris, aflam acum despre proiectul conceput si realizat de catre judoka Adrian Petre, pentru promovarea, popularizarea si dezvoltarea sportului romanesc.

Evenimentul de la Polus Center are loc in zona de food court, incepand cu ora 16:00, si vine in fata publicului cu demonstratii de judo ale sportivilor de la U CSM Cluj, demonstratii ale luptatorilor antitero din cadrul Jandarmeriei Cluj, dar si cu o demonstratie de flotari pe care o va face Adrian Petre, cel care detine recordul mondial la flotari pe dosul palmelor.

Mai mult decat atat, cei prezenti vor putea asista la demonstratii de skandenberg avandu-l ca protagonist pe renumitul sportiv Radu Valahu si vor putea participa la un concurs de skandenberg pentru amatori.