Drag Racing: Concurs de accelerare pe Aeroportul Tulcea

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Ultimele doua zile din aceasta saptamana vor fi marcate, la Tulcea, de desfasurarea primei etape a Campionatului DragRacing Events din acest an, competitie gazduita de catre aeroportul din localitate. Concursul, ce va consta in curse de accelerare pe o distanta de 402 metri, se va desfasura atat la sectiunea auto (Street si Profi), cat si moto, pe doua benzi tratate cu lipici si pe doua benzi de beton (netratate). Intrecerile din calificari vor avea loc sambata, 21 aprilie 2012, intre orele 9:00 si 21:00, si vor continua duminica, intre orele 8:30-11:30. Finalele competitiei se vor desfasura tot duminica, in intervalul orar 12:00-14:00.

Inscrierea concurentilor se va face in schimbul unei taxe de participare de 50 de lei pentru categoriile Street si Motto, respectiv 100 de lei, pentru categoria Profi.

Evenimentul va fi completat de cascadorii pe motocicleta si demonstratii de drift ce vor avea loc la intrarea in aeroport. Nu vor lipsi nici binecunoscutele sesiuni Drift Taxi, la care va putea lua parte, din postura de pasager, orice amator de adrenalina.

Pretul unui bilet de intrare (inclusiv pentru concurenti) este de 15 lei, respectiv 10 lei, pentru elevi si studenti. Copiii sub 10 ani insotiti de adulti si persoanele peste 60 ani vor beneficia de gratuitate.