Drag racing: Curse auto – moto pe Aeroportul Tulcea

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Dupa o prima etapa desfasurata la Tulcea si o a doua la Arad, Campionatul Drag Racing Events se intoarce in orasul de la portile Deltei Dunarii, pentru a treia etapa din acest an.

Astfel, duminica, 24 iunie 2012, pe aeroportul din Tulcea vor rasuna din nou cauciucurile scrasnite ale masinilor si motocicletelor venite sa se intreaca in competitia de accelerare pe o distanta de 402 m, avand ca suport doua benzi tratate cu lipici si doua benzi de beton, netratate.

Se va concura pe trei categorii: Street, Profi si Motto, sesiunile de calificare fiind programate intre ora 9:00 si ora 16:30, iar finalele intre orele 17:00 si 20:00.

Inscrierile se pot face la adresa inscrieri@dragracing.ro, pentru o taxa de participare de 50 de lei pentru categoriile Street si Motto si 100 de lei pentru Profi.

Intrarea, atat pentru spectatori, cat si pentru concurenti, se va face in schimbul a 15 lei, respectiv 10 lei pentru elevi si studenti, copiii sub 10 ani insotiti de adulti si persoanele peste 60 de ani beneficiind de gratuitate. (foto: pitesteanul.ro)