Duathlon Challenge: competitie de alergare si ciclism la Sibiu

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Duathlon Challenge este un nou eveniment sportiv din seria Sibiu Challenge, care ii urmeaza competitiei Night Cross Challenge. Are loc duminica, 27 septembrie, in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului. Incepe la ora 9, iar startul e programat la ora 10.

Aflat la editia cu numarul 2, acest concurs „doreste sa promoveze combinarea a doua ramuri sportive, alergarea si mersul pe bicicleta, in cadrul unui concept interesant si provocator”.

- Masculin (2 concurenti de sex masculin + o bicicleta), traseu 20 km;
- Feminin (2 concurenti de sex feminin + o bicicleta), traseu 20 km;
- Mixt (1 concurent de sex masculin + 1 concurent de sex feminin + 1 bicicleta), traseu 20 km;
- Family (1 parinte/membru al familiei + 1 copil + 2 biciclete ), traseu 20 km;
- Extreme (3 concurenti open + 2 biciclete), traseu 30 km.

„Anul acesta, traseul Duathlon Challenge trece prin unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale judetului Sibiu, catunul Trainei. La nici 10 km de oras se afla un catun cu doar 10 case, dintre care doar o parte sunt locuite. Intr-un decor inca salbatic, asezat in apropierea satului Rasinari, printre pasuni, livezi si padurile ce incep sa urce spre Paltinis, aceasta locatie, parte a traseului competitiei, asteapta sa fie descoperita de concurentii Duathlon Challenge 2015”, a declarat, din partea organizatorilor, Razvan Morariu (Asociatia Tura in Natura).