Duatlon Cetatea Brasovului 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Iubitorii de ciclism si alergare sunt invitati sa participe sambata, 21 septembrie 2013, la editia a 6-a a Duatlonului Cetatea Brasovului - Eldon, competitie al carui start va fi dat, ca si in anii precedenti, pe Aleea Tiberiu Brediceanu de sub Tampa.

 

Trasee si categorii

Competitia se desfasoara pe traseele Profi si Hobby, care vor putea fi parcurse atat individual, pe categoriile masculin si feminin, cat si in stafeta.

Traseul Profi, pentru baieti si stafete, aduna 5 km de alergare + 22 km bike (2 ture x 11 km, traseu tehnic) + 6 km alergare, cu o diferenta de nivel de 1.200 m la proba de bicicleta, iar pentru fete 5 km alergare + 12,5 km bike (o tura traseu tehnic) + 6 km alergare, cu diferenta de nivel la bike de 600 de metri.

La categoria Hobby, masculin, feminin si stafeta, concurentii vor alerga 5 km, vor pedala 9 km (dif. nivel 450 m), iar apoi vor alerga din nou pe o distanta de 2,5 km.

Startul curselor va fi dat la ora 11:00, printre obiectivele turistice intalnite pe traseu numarandu-se Bastionul Tesatorilor, Poarta Schei, Poarta Ecaterinei, Dupa Ziduri, Turnul Alb, Turnul Negru, Treptele lui Gaboni sau Poiana Stechil.

 

Premii

Asociatia Cetatea Brasovului, organizatoarea evenimentului, va premia, cu sprijinul sponsorilor, primele 3 locuri la categoriile masculin, feminin si stafeta. Pentru cursa Hobby premiile vor consta in vouchere, iar la cursa Profi vor fi acordate sume in bani, pentru locurile 2 si 3, respectiv cate un smartphone, pentru castigatori.

De asemenea, vor fi organizate doua tombole, una pentru participanti, avand ca premiu o camera GoPro, si una pentru spectatori, cu premiu un smartphone.

 

Inscrieri si taxe

Inscrierile se pot face pe www.duatlon.ro, pana la data de 18 septembrie, pentru o taxa de participare de 80 de lei la individual sau 120 de lei pentru stafete. Se vor face inscrieri si in ziua duatlonului, intre orele 8:00 si 10:30, in acest caz taxa fiind de 100 de lei la individual, respectiv 150 de lei/ stafeta. Competitia este deschisa persoanelor care au implinit 18 ani, dar si minorilor peste 16 ani, insotiti de catre un parinte care isi va da acordul scris pentru participarea acestora.