Duatlon Tabere cu Suflet 2013, Comana

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

TeamXpert si Asociatia Tabere cu Suflet organizeaza in Parcul Natural Comana (judetul Giurgiu), aflat la aproximativ 30 de kilometri de Bucuresti, Duatlonul Tabere cu Suflet 2013. Competitia cuprinde un concurs de mountain bike, programat in data de 18 mai, si unul de alergare montana (trail running) ce se va desfasura pe 25 mai, adresate tuturor categoriilor de varsta si pregatire sportiva.

Cupa Tabere cu Suflet la mountain bike are loc sambata, 18 mai 2013, pe 3 trasee: Traseul Copiilor (10km), rezervat copiilor pana la 13 ani (inclusiv), Traseul Bujorilor (20km) pentru tineri, adulti, seniori si categoria forever young si Traseul TeamXpert (40 km) exclusiv pentru categoriile adulti, seniori si forever young.

La o saptamana dupa competitia MTB, in data de 25 mai, in Parcul TeamXpert BikeFest de la Casa Comana ia startul a 2-a editie a Maratonului Tabere cu Suflet la trail running. Se va concura in cadrul curselor de maraton (42 km), semimaraton (21,5 km) si cros (9,5 km), pe categoriile open masculin, open feminin si seniori (+40 ani), precum si in crosul copiilor, unde participantii cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani vor parcurge 1,5 km, iar cei cu varste pana la 7 ani se vor intrece pe 500 de metri.

 

Inscrieri si taxe

Concurentii au posibilitatea de a participa fie la una dintre cele doua competitii ale duatlonului, fie la amandoua, inscriindu-se pe www.mtb.teamexpert.ro, respectiv pe www.maraton.taberecusuflet.ro.

Taxa de participare la Cupa Tabere cu Suflet MTB este 50 de lei pentru adulti si 25 de lei pentru copii, iar pentru Maratonul Tabere cu Suflet este 60 de lei pentru adulti, respectiv 30 de lei pentru copii. Pentru participarea la ambele probe ale duatlonului adultii vor plati o taxa de 80 de lei, iar copiii 50 de lei. (foto: mtb.teamexpert.ro)