Dumbrava cu Margaritar

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Dumbrava cu Margaritar (editia a 4-a) este unul din cele mai populare evenimente sportive din calendarul Riders Club si va avea loc in ziua de sambata, 6 august, in judetul Giurgiu. Mai exact la circa 42 de kilometri distanta de Bucuresti, in Parcul Natural Comana, cu start de pe stadionul comunei Mihai Bravu. Aceasta veritabila expeditie ciclista le propune participantilor 45 de curse, impartite pe 4 niveluri de abilitate, dupa 4 trasee:

- traseul Scurt (13 km), pentru riderii incepatori si copiii de 5-12 ani;

- traseul Standard (21 km), dedicat celor cu ceva mai multa experienta competitionala, care au minim 13 ani impliniti;

- traseele Epic (unul de 42 km si altul de 63 km), care invita la linia de start ciclistii cu antrenament si vechime in MTB sa isi puna in valoare rezistenta fizica si tehnicile, in aceasta super-aventura pe doua roti. Inscrierile sunt deschise pana miercuri, 3 august.

Redam din comunicatul organizatorilor: „Cele patru trasee competitionale ale concursului Dumbrava cu Margaritar, ce imbina armonios drumurile forestiere si single-track-urile speciale prin padurea umbroasa, sunt desenate cu atentie in mijlocul unui teren de 25.000 de hectare, pe care cei mai competitivi se vor putea intrece pe nerasuflate, curiosi sa descopere surprizele oferite de cadrul natural deosebit de bogat, iar ceilalti vor avea ocazia de a savura frumusetile peisajului pe indelete. Dar, cu siguranta, toti vor ajunge la linia de sosire la fel de incantati de bogatia naturala a Parcului Natural Comana, arie protejata si casa a sute de specii de animale si pasari, dar si de plante printre care mentionam bujorii si margaritarele”. (foto: Aurelian Nedelcu)