Echitatie, Brasov: Spectacol si dresaj natural la deschiderea centrului Spiritul Cailor

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Iubitorii cailor si calariei sunt asteptati sambata, 29 iunie 2013, la deschiderea oficiala a centrului de echitatie Spiritul Cailor din Poiana Brasov. Evenimentul se desfasoara incepand cu ora 17:00, si cuprinde o serie de discursuri legate de nasterea acestui centru si beneficiile echitatiei, prezentarea cailor, lansare de porumbei albi, demonstratii de tir cu arcul calare oferite de catre actorul Denis Stefan, cascadorii, un spectacol surpriza si o tombola cu premii. Accesul publicului se face incepand cu ora 16:00, iar pretul unui bilet este 15 lei.

 

Workshop de dresaj natural

Tot cu prilejul acestui eveniment, sambata si duminica, 29-30 iunie, incepand cu ora 10:00, la centrul de echitatie Spiritul Cailor se desfasoara si un workshop de dresaj natural sustinut de catre actorul Denis Stefan si echipa Equitana, in cadrul proiectului Caii Romaniei. Pretul acestui workshop este de 150 de lei pentru ambele zile (cu participare gratuita la deschidere).

Pentru inscrieri, bilete si mai multe detalii puteti suna la tel. 0732.605.002 sau puteti accesa www.spiritulcailor.wordpress.com.