Enduro Maniaco Depresiv 2013, Voineasa

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 21-23 iunie 2013, la Voineasa (judetul Valcea) are loc etapa a 2-a a Campiontului National de Hard Enduro, in organizarea clubului Free Bike Team din Ramnicu Valcea, sub egida Federatiei Romane de Motociclism.

Enduro Maniaco Depresiv, competitie ajunsa la a 7-a desfasurare, aduna la start concurenti cu experienta, incadrati in clasele A - Profi si B - Experti, precum si motociclisti incepatori, care se vor intrece in clasa C - Hobby.

Prima zi de concurs este rezervata prologului, etapa de calificari desfasurata de-a lungul unui kilometru, iar cursele propriu-zise sunt programate sambata si duminica. Intrecerile de sambata se vor da pe distanta de 100 km pentru clasele A si B, respectiv pe 60 km pentru concurentii din clasa C, iar duminica toate cele 3 clase vor avea de parcurs un traseu cu lungimea de 60 km. Competitia este dotata cu premii in bani si echipamente, in valoare de 4000 de euro.

Inscrierile se fac pe www.freebiketeam.ro, pentru o taxa de participare de 350 de lei, achitata pana la data de 1 iunie, sau de 400 de lei, daca se achia dupa aceasta data.