Escalada, Baile Herculane: Tabara pentru adulti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 18-21 aprilie 2013, clubul de escalada Vertical Spirit din Bucuresti organizeaza o tabara de escalada pentru adulti, la Baile Herculane.

Tabara se adreseaza participantilor cu varste peste 16 ani, indiferent de experienta in catarat sau de pregatirea sportiva a acestora, cu mentiunea ca minorii vor avea nevoie de acceptul scris al parintilor.

In cadrul programului vor fi studiate si exersate catararea in mansa (cu asigurare de sus) pe trasee variate pentru familiarizarea cu stanca si cu tehnica specifica, tehnicile si elementele tehnice specifice catararii pe stanca (utilizarea prizelor de mana si de picior, folosirea aderentei, pozitionarea pe prize, echilibrul), manevrele de siguranta (asigurarea coechipierului, instalarea si dezinstalarea mansei, rapelul, asigurarea cap de coarda), catararea cap de coarda si abordarea unui traseu (la vedere, flash, dupa lucru).

Inscrierile se fac pana la data de 10 aprilie, la salile de escalada din Strada Baicului si de la Universitate (Str. Tudor Arghezi 46, sector 2). Taxa de participare este 450 de lei/ persoana si include echipamentul specific (espadrile, ham, casca, coarda, dispozitiv asigurare, bucle).

Mai multe detalii despre tabara de escalada de la Baile Herculane se pot obtine la tel. 0766.776.887 (Andreea Burcea), la adresa andreea@verticalspirit.ro si pe www.verticalspirit.ro. (foto: avid4.com)