Escalada, Bucuresti: Seara fetelor de Martisor, la Vertical Spirit

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Vertical Spirit invita doamnele si domnisoarele pe data de 1 martie 2013 la o seara speciala dedicata lor in sala de escalada din Strada Baicului, incurajandu-le, totodata, sa adopte o tinuta cocheta pentru aceasta iesire inedita in oras.

Pentru acest eveniment vor fi amenajate 6 trasee primavaratice de escalada, de dificultati diferite, pe care fetele le vor aprecia acordandu-le un numar de „flori”, intre orele 17:00 si 21:30, interval in care va avea loc si un concurs pentru boulderiste, cu premii surpriza, pe alte 20 de trasee noi concepute special pentru aceasta ocazie.

Nu au fost uitate nici incepatoarele, care vor putea lua parte la o sedinta gratuita de initiere, intre orele 19:00 si 21:00. Locurile la aceste cursuri fiind limitate, inscrierile se vor face din timp, la adresa roxana@verticalspirit.ro.

Si pentru ca seara sa fie completa, organizatorii le adreseaza participantelor si o provocare culinara, pe care acestea o pot onora aducand mancaruri gatite de ele, facand astfel un schimb de experienta si in acest domeniu.

Accesul la eveniment se face platind intrarea in sala, iar pentru fetele care detin un abonament valabil, accesul este gratuit. La seara speciala a fetelor de la Vertical Spirit sunt acceptati si baietii, cu mentiunea ca traseele de bouldering si escalada concepute special pentru fete le sunt accesibile doar acestora. Mai multe detalii gasiti pe www.verticalspirit.ro.