Escalada: Herculane Climbing Open 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Mai putin de 3 saptamani ne despart de startul celei de-a 12-a editii a concursului de escalada dificultate Herculane Climbing Open, organizat de Clubul Sportiv Alternative Timisoara pe Valea Cernei.

Evenimentul, deschis atat cataratorilor inscrisi in cluburi sportive, cat si celor independenti, se va desfasura in perioada 27-29 aprilie 2013, in fiecare zi de la ora 10:00 la ora 19:00.

Atat fetele, cat si baietii, se vor intrece pe 30 de trasee cu inaltimi cuprinse intre 10 si 35 de metri, in cadrul categoriei Open, precum si pe 3-6 trasee de mare dificultate, de aceleasi inaltimi, pregatite pentru categoria Masters.

Timp de 3 zile, traseele vor fi parcurse in maniera „la lucru”, urmand a fi punctate, conform regulamentului, „doar cele catarate de la baza pana in top, cap de coarda, fara odihna (in coarda sau in asigurari), in maniera redpoint”.

Vor fi acordate diplome, trofee si premii simbolice pentru primii clasati ai categoriei Open, precum si consistente premii in bani pentru cei care reusesc sa parcurga traseele Masters.

Partenerii evenimentului sunt Primaria Baile Herculane, Parcul National Domogled - Valea Cernei, Salvamont Caras-Severin si Federatia Romana de Alpinism si Escalada.

Inscrierile se pot face pe www.alternativetm.ro, pana la data de 25 aprilie (ora 24:00). Taxa de participare este 50 de lei.