Escalada la Bucuresti (sectorul 2) – campionat pentru copii

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Vertical Spirit si Federatia Romana de Alpinism si Escalada (FRAE) organizeaza sambata, 31 martie 2012, la sala de catarat din Strada Baicului nr. 80 (sector 2), Campionatul National de Escalada adresat copiilor intre 5 si 13 ani, provenind atat de la cluburi afiliate la FRAE, cat si de la structuri sportive neafiliate la aceasta.

Competitia se va desfasura pe categoriile 5-7 ani, 8-9 ani si 10-11 ani, care se vor catara in maniera top-rope (mansa), precum si pe categoria 12-13 ani, care va folosi maniera de ascensiune cap de coarda. Intrecerile se vor derula incepand cu ora 10:00, pe parcursul unei etape de calificari si a uneia finale, cei mai buni sportivi urmand a fi premiati in cadrul festivitatii programate pentru ora 18:30. La competitie vor lua parte si cataratori invitati din Bulgaria, la finele evenimentului urmand a se realiza doua clasamente: unul al concursului si unul al campionatului.

Inscrierile se pot face la adresele andreea@verticalspirit.ro sau office_frae@yahoo.com, precum si la fata locului, in intervalul orar 9:00-9:30, taxa de participare fiind de 40 de lei.