Escalada la Bucuresti (sectorul 2) – campionat pentru copii

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Vertical Spirit si Federatia Romana de Alpinism si Escalada (FRAE) organizeaza sambata, 31 martie 2012, la sala de catarat din Strada Baicului nr. 80 (sector 2), Campionatul National de Escalada adresat copiilor intre 5 si 13 ani, provenind atat de la cluburi afiliate la FRAE, cat si de la structuri sportive neafiliate la aceasta.

Competitia se va desfasura pe categoriile 5-7 ani, 8-9 ani si 10-11 ani, care se vor catara in maniera top-rope (mansa), precum si pe categoria 12-13 ani, care va folosi maniera de ascensiune cap de coarda. Intrecerile se vor derula incepand cu ora 10:00, pe parcursul unei etape de calificari si a uneia finale, cei mai buni sportivi urmand a fi premiati in cadrul festivitatii programate pentru ora 18:30. La competitie vor lua parte si cataratori invitati din Bulgaria, la finele evenimentului urmand a se realiza doua clasamente: unul al concursului si unul al campionatului.

Inscrierile se pot face la adresele [email protected] sau [email protected], precum si la fata locului, in intervalul orar 9:00-9:30, taxa de participare fiind de 40 de lei.

Azi, 3 Mai
Miercuri, 4 Mai
Joi, 5 Mai

Cupa Botosani la lupte greco-romane

Sala Polivalenta Elisabeta Lipa, Botosani Ora 9

Vineri, 6 Mai

Campionatul European WTKA/WKA

Sala Polivalenta, Bucuresti


Judo, Cluj-Napoca: Cupa Europeana U18

Sala Sporturilor Horia Demian, Cluj-Napoca Ora 10


EcoMarathon la Moieciu de Sus

Moieciu de Sus Ora 9

Intalnirea Nationala Dacia

Pensiunea Rasnov

Sambata, 7 Mai
Duminica, 8 Mai
Luni, 9 Mai

Maratonul Independentei

Arcul de Triumf-Parcul Herastrau, Bucuresti Ora 8