ESDU Dance Star Romania 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 23 februarie 2013, Palatul National al Copiilor din Bucuresti gazduieste a 4-a editie a concursului de dans ESDU Dance Star Romania, etapa de calificare la campionatul mondial ESDU World Dance Masters din acest an, ce va avea loc in Croatia intre 15 si 19 mai.

Competitia este deschisa deopotriva reprezentantilor scolilor de dans si balet din tara, precum si dansatorilor amatori, care se vor intrece in cadrul sectiunilor de dans modern, contemporan sau liric, balet, national/ folcloric dance, open/ comercial/ MTV dance, hip-hop, breakdance, street styles, muzical, step, disco, acro dance sau productii. Se va concura pe grupe de varsta intre 5 si peste 16 ani, in cadrul categoriilor mini, copii, juniori si seniori.

Inscrierile se fac pana la data de 15 februarie, pe site-ul www.esdu.org/dancestar/romania, pentru o taxa de participare de 100 de lei/ persoana pentru cei care evolueaza solo, 65 de lei pentru duo sau trio, si 45 de lei pentru grupuri si formatii. Cei care nu sunt membri ESDU vor plati o taxa mai mare cu 50%.

Intrarea spectatorilor in sala se va face pe baza de bilete, in valoare de 25 de lei. Acestea vor putea fi procurate atat in ziua de concurs, cat si in avans de la organizatorii evenimentului, Academia de Dans Ars Nova. Mai multe detalii puteti afla la tel. 0726.339.119 sau la adresa esdu@arsnova.ro.