ESDU Dance Star Romania 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Academia de Dans Ars Nova organizeaza, in zilele de 1 si 2 martie 2014, a 5-a editie a concursului de dans DanceStar Romania, turneu de calificare pentru marea finala World Dance Masters 2014, a campionatului mondial desfasurat sub egida ESDU.

Concursul, adresat dansatorilor profesionisti sau amatori, are loc la Palatul National al Copiilor din Bucuresti (B-dul Tineretului 8-10) si se va desfasura pe grupe de varsta cuprinse intre 5 si peste 16 ani: mini, copii, juniori si seniori.

Se va concura pe categoriile solo, duo, trio, grup (4-12 persoane) si formatii (peste 13 persoane), in cadrul sectiunilor dans contemporan modern/ liric, balet, national/ folcloric dance, open, MTV comercial, jazz, musical, step, urban dance styles, b-boying, acrobatic dance si production number.

Castigatorii turnelui si cei care obtin numarul minim de puncte pentru calificare vor intra in competitie cu cei mai buni dansatori din lume, in finala World Dance Masters, programata sa aiba loc intre 28 mai si 1 iunie, la Porec, in Croatia. Pentru inscrieri si mai multe detalii accesati www.dancestar.org.