Festival de parasutism la Clinceni: Bucharest Skydiving Boogie 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Editia a 6-a a festivalului de parasutism de la Clinceni,  dedicat atat amatorilor, cat si profesionistilor, a debutat ieri, 21 mai 2014, pe dropzone-ul TNT Brothers.

Bucharest Skydiving Boogie este cel mai mare festival de parasutism din Europa de Sud-Est si atrage in fiecare an peste 100 de parasutisti din intreaga lume. La aceasta editie a festivalului de la Clinceni, parasutisti  cu experienta din Romania, Franta, Germania, Belgia, Spania, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Suedia, SUA, Canada, Australia, Bulgaria, Olanda si Africa de Sud s-au reunit pentru antrenamente si demonstratii la doar 16 km de Bucuresti, pe aerodromul de la Clinceni.

Toti iubitorii de adrenalina sunt insa invitati sa participe la cea mai mare petrecere in aer liber cu skydiving, muzica si adrenalina. Pana duminica, amatorii de senzatii tari pot sari pentru prima data in tandem alaturi de un instructor profesionist de la 4,000 de metri.

In timpul festivalului organizat de TNT Brothers, salturile cu parasuta pentru amatori, vor fi efectuate din 2 avioane performante, proiectate special pentru salturile cu parasuta: Pilatus Porter. In prima zi a festivalului s-au realizat peste 350 de salturi de la 4 000 m.

Spectacol in cadere libera

Timp de 5 zile, spectatorii vor putea asista la salturile si demonstratiile spectaculoase ale profesionistilor, care isi perfectioneaza tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international. In fiecare seara sunt proiectate filmele salturilor, editate de un edi-tor de film profesionist.

La această editie a festivalului de parasutism de la Clinceni, in cadrul workshop-ului de angle flying, parasutistii cu licenta au ocazia de a se antrena cu trei instructori recunoscuti la nivel mondial: Scott Plamer (SUA), campionul mondial Will Penny (Africa de Sud) si Petter Johnson (Suedia).

In plus, Scott Plamer, cunoscut ca fiind primul om care a sarit dintr-un avion fara pa-rasuta, va povesti despre experienta inedita care i-a adus recunoastere internationala.

 In fiecare seara, incepand cu ora 19:00, in hangarul TNT Brothers sunt proiectate filmele salturilor din acea zi si sunt premiate cele mai spectaculoase fotografii.

Cand: 21 – 25 mai 2014

Unde: Dropzone-ul TNT Brothers, Aerodromul Clinceni

Cine poate sări cu paraşuta?

Oricine isi depaseste limitele si isi doreste sa se bucure de fiecare clipa la intensitate maxima!

Varsta minima pentru un salt in tandem cu parasuta este 18 ani. Cei care au intre 16 si 18 ani si isi doresc sa incerce senzatia unui salt, au nevoie de acordul  parintilor, legalizat de catre notar.

Cat costa un salt cu parasuta?

Costul unui salt cu parasuta, in tandem cu un instructor profesionist, este de 700 lei. Cei care isi doresc imagini din timpul experientei, au optiunea saltului in tandem cu filmare (cost total 930 lei) sau a tandemului cu filmare si fotografii (cost total 1000 lei).  In timpul festivalului, de miercuri pana vineri, la achizitionare unui tandem cu filmare si fotografii, vei primi gratuit fotografiile.

Unde poti sari?

Centrul de parasutism privat TNT Brothers, pe Aerodromul Clinceni. Comuna Clinceni (judetul Ilfov) este situata la vest de Bucuresti, la 16 km distanta, pe DN 6, Soseaua Bucuresti-Alexandria. Mai multe informatii gasesti pe www.tnt-brothers.ro si pe pagina de Facebook „TNT Brothers”. (comunicat si galerie foto: TNT Brothers)