Festivalul de Dans Sportiv 2013, la Piatra Neamt si Suceava

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In weekendul 30-31 martie 2013, la Piatra Neamt si Suceava se desfasoara editia din acest an a Festivalului National de Dans Sportiv, eveniment organizat de catre Asociatia Complex Sportiv Fly Dance sub patronajul Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Concursul de sambata are loc la Galleria Piatra Neamt, incepand cu ora 13:00, aceasta zi fiind rezervata intrecerilor neoficiale ale concurentelor din categoria solo fete, precum si intrecerilor neoficiale de perechi din cadrul competitiilor de 1, 2 si 3 dansuri (cha cha, jive si vals lent).

Competitia oficiala va avea loc duminica, in sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Suceava, incepand cu ora 10:00. Ringul de dans va apartine perechilor inscrise in clasele Hobby, E, D, Basic si Open, care vor evolua in cadrul sectiunilor de dans standard si latino.

Evenimentul este sprijinit de catre Primaria Municipiului Suceava, Consiliul Judetean si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Suceava si Galleria Piatra Neamt. Pretul unui bilet de intrare pentru spectatori este 15 lei.