Festivalul Peninsula 2012 – bilete la jumatate de pret

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Iubitorii muzicii si ai distractiei in aer liber se pot bucura de apropierea celei de-a 10-a editii a celui mai mare festival de gen de la noi, Peninsula, care isi va deschide portile pe 23 august, la Targu Mures, in binecunoscuta locatie din apropierea Complexului de Agrement Weekend.

Evenimentul, care va dura pana pe 26 august, va oferi celor prezenti 4 zile de concerte la care si-au anuntat participarea, pana in prezent, germanii Andre Tanneberger, aka ATB, unul din giganţii genului trance si Josh Gallahan, care va incanta publicul amator de muzica electronica, cei 10 francezi ai trupei de reggae-ska Babylon Circus, Rotfront, o trupa de imigranti din Germania care va intretine atmosfera cu stilul lor energic si britanicii underground de la New Model Army.

 

Bilete reduse cu 50%!

Biletele si abonamentele la Festivalul Peninsula 2012 au fost puse in vanzare in reteaua Eventim, respectiv pe site-ul www.eventim.ro, la preturi reduse cu aproximativ 50% fata de cele de anul trecut. Astfel, pretul unui bilet de o zi este 40 de lei, iar un abonament pentru toate cele 4 zile costa 100 de lei, cu conditia ca acestea sa fie achizitionate pana la data de 1 august, dupa aceasta data, cei care doresc sa participe la festival urmand sa plateasca 60 de lei pentru un bilet de o zi, respectiv 140 de lei pentru un abonament.

 „Ne-am dori sa sarbatorim cea de a zecea editie a Festivalului Peninsula cu cei care ne-au fost alaturi la petreceri si la editiile precedente ale celui mai mare eveniment din Ardeal. Acesta este motivul pentru care am decis sa fixam preturi accesibile pentru toate buzunarele: nu vrem ca eventuale greutati financiare sa impiedice peninsularii sa ne fie alaturi la aceasta editie speciala. Fanilor nostri le transmitem ca vor putea revedea pe scena Peninsula anul acesta staruri de la editiile trecute care au facut sa rasune Valea Muresului de buna voie si distractie!” a declarat Bodor Laszlo, directorul Festivalului Peninsula.

„Reducerea pretului la bilete nu inseamna, sub nicio forma, o scadere a calitatii evenimentului. Si anul acesta vom avea invitati de renume international, dar si artisti de valoare din Romania si Ungaria, alaturi de o serie de programe non-muzicale”, a mai adaugat acesta.