Festivalul Peretilor de Gheata, Rachitele: escalada, schi de tura, tiroliana

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Salvamont Salvaspeo Vladeasa Cluj invita iubitorii de catarare hibernala la Festivalul Peretilor de Gheata, eveniment ce inlocuieste in acest an traditionala competitie de escalada pe gheata, Cupa Rachitele.

Festivalul Peretilor de Gheata isi asteapta participantii, intre 13 si 15 februarie 2015, pe Valea Stanciului, la Cascada Valul Miresei din Rachitele (judetul Cluj), cu multa voie buna, dar si cu 15 trasee echipate de dry tooling si un perete de gheata naturala care va fi luminat de patru reflectoare pe timpul noptii.

Mai mult decat atat, practicantii schiului de tura sunt invitati sa incerce traseul care va fi amenajat aici cu ocazia acestui eveniment, iar amatorii de senzatii tari vor putea incerca cele 4 tiroliane montate deasupra cascadei.

Festivalul Peretilor de Gheata de la Rachitele este organizat in parteneriat cu Primaria Margau si Parcul Natural Apuseni, iar cei care se vor inscrie on line, la adresa festivalgheata@gmail.com, vor participa la o tombola cu premii constand in echipament montan. Detalii se pot obtine la adresa mentionata, dar si la numarul de telefon 0724.212.589.