Festivalul Schiului Fond si Biatlonului 2013, Bistrita (Piatra Fantanele)

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

La finele acestei saptamani, 2-3 februarie 2013, in judetul Bistrita Nasaud are loc Festivalul Schiului Fond si Biatlonului, eveniment organizat de catre Clubul Sportiv Municipal si Liceul cu Program Sportiv Bistrita, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Scoala de schi fond Tasuleasa si Unitatea Militara 01331.

Gazduit in arealul magic dintre Muntii Rodnei si Calimani, festivalul se desfasoara in localitatea Piatra Fantanele din Pasul Tihuta, incluzand o serie de concursuri de schi fond si biatlon, precum si cursuri de initiere pentru doritori. Toate acestea vor avea loc pe Pasunea Rusu, pe o partie special amenajata, cu lungimea de 3 km.

Programul sportiv de sambata incepe la ora 10:00 cu intrecerile Cupei Cercetasilor, urmate de un concurs demonstrativ (11:00) si de Cupa Tasuleasa (12:00). Ziua de duminica debuteaza cu un concurs de schi fond pentru juniori, copii si cadeti (ora 10:00), dupa care, cei care doresc sa deprinda abc-ul acestei discipline sportive vor putea participa la cursurile de initiere organizate incepad cu ora 12:00.