Fitness bodybuilding, Bucuresti: Strongest Man in the City

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Atentie! Intrebare pentru pasionatii si practicantii de fitness si bodybuilding din Bucuresti: „Cine este cel mai puternic barbat din oras?”. Raspunsul il vom afla, impreuna, in ziua de sambata, 8 decembrie 2012, de la ora 10. Atunci, in Sala Westlife Fitness & Aerobic din Bucuresti (sectorul 5, Soseaua Panduri, nr. 71) e programat concursul „The Strongest Man in the City” (editia 1). De organizarea evenimentului sportiv din capitala Romaniei se ocupa Iulian Dinu, un experimentat instructor de fitness si aerobic, antrenor personal, kinetoterapeut si preparator fizic.

Probe de concurs la The Strongest Man in the City Bucuresti 2012

Prin probele diferite pe care le rezerva participantilor, competitia The Strongest Man in the City reprezinta un eveniment inedit in lumea fitness-ului si bodybuilding-ului din Romania. Probele de concurs sunt:
1. Impins din culcat la pectorali cu greutatea propriului corp;
2. Tractiuni cu contragreutate;
3. Genoflexiuni cu impingerea kettelbell-ului deasupra capului.
Exceptand prima proba, celelate au doua categorii de greutate (70-89, 99kg si 90-100+ kg), astfel incat toti concurentii sa se bucure de sanse egale. Se vor executa cele trei exercitii. Apoi in urma rezultatelor inregistrate se vor alege 5 castigatori de la fiecare proba, care vor intra in ultimul act al intrecerii „The Strongest Man in the City”.

Man Maker - exercitiu pentru toate grupele musculare

Principalul moment de atractie al evenimentului de fitness si bodybuilding de la Bucuresti va fi executarea exercitiului numit „Man Maker”. Acesta solicita toate grupele musculare si prezinta un inalt grad de dificultate, dus pana la extrem. Exercitiul „Man Maker” va fi cel care va stabili clasamentul final si, bineinteles, destinatarul titlului „The Strongest Man in the City” la editia inaugurala din 2012.

Westlife Fitness Aerobic Bucuresti: inscrieri si participare

Pentru fiecare concurent la „The Strongest Man in the City” se percepe o taxa de inscriere de 15 lei. Pentru spectatori, biletul de intrare in Sala Westlife Fitness & Aerobic din Bucuresti va costa 5 lei/ persoana. Atat concurentilor, cat si persoanelor din public le va fi oferit un bufet suedez (Domino's Pizza), iar hidrarea va fi asigurata de Zagori. Informatii suplimentare puteti obtine la numerele de telefon 0720.239.389 si 0766.702.646.

Videoclip „Strongest Man in the City”, Bucuresti (8 decembrie 2012)