Fitness culturism, Resita: Cupa 1 Decembrie 2012 Fitnesstudio

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Fitnesstudio Resita, cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Caras Severin, organizeaza sambata, 1 decembrie 2012, cea de-a patra editie a Cupei 1 Decembrie Fitnesstudio.

Concursul are loc la sala de sport a clubului din Str. Fagarasului nr.16 (la parterul Bazinului Olimpic de Inot), incepand cu ora 16:00, si cuprinde o proba de forta si rezistenta (impins cu bara), una de rezistenta si forta pe bicicleta statica, si o a treia proba, ce include disciplinele fitness feminin, culturism masculin si bodybuilding clasic masculin.

Ocupantii primelor trei locuri ale fiecarei probe si discipline vor fi premiati cu trofee, diplome si suplimente nutritive, pentru probele de impins cu bara si pentru cea de bicicleta clasamentul urmand sa fie stabilit, atat la masculin, cat si la feminin, pe categoriile juniori (14 -18 ani), seniori (18-40 ani), masters +40 ani si elite (open). Intrecerile de fitness, culturism si bodybuilding se desfasoara in sistem open.

Cei interesati se pot inscrie (la o singura proba sau la mai multe) la receptia salii de sport Fitnesstudio, pana la data de 30 noiembrie. (foto: fitnesstudio.ro)