Fitness nutritie, Bucuresti: Wellness Show 2012, Romexpo

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 15 si 18 noiembrie 2012, Wellness Show isi deschide portile pentru a doua oara la Romexpo Bucuresti, dupa o prima editie desfasurata in 2010, la care peste 13.500 de vizitatori i-au trecut pragul.

Timp de 4 zile, Wellness Show va reuni importanti producatori, importatori si distribuitori de echipamente, produse si servicii din domenii dedicate frumusetii si sanatatii, precum fitness, wellness, spa, nutritie, cosmetica sau ingrijire corporala.

Cei preocupati sa aiba un corp sanators si un aspect placut vor gasi aici ultimele noutati din domeniul fitness-ului si al modelarii corporale, al relaxarii, sanatatii si frumusetii, avand sansa, totodata, sa participe la demostratii si concursuri de fitness (spinning, aerobic, pilates etc.), in cadrul conventiei FIT4U, antrenamente de kangoo jumps, capoeira, zumba, hula hoop si alte metode de intretinere a unui corp mereu in forma.

De asemenea, in cadrul expozitiei vor avea loc diagnosticari, testari si consultatii, seminarii pe teme medicale sustinute de specialistul in nutritie Cristian Margarit, printre care si prezentarea unor diete sanatoase pentru slabit, precum si o tombola cu premii constand in vouchere pentru tratamente, produse cosmetice sau excursii.

Wellness Show 2012 va putea fi vizitat de joi pana sambata (15 - 17 noiembrie) intre orele 10:00 si 18:00, si duminica (18 noiembrie) in intervalul orar 10:00 – 16:00.