Fotbal, Bucuresti: Academia Cartoon Network se lanseaza la Baneasa Shopping City

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In cadrul evenimentului gazduit pe 17 mai 2014 de centrul comercial Baneasa Shopping City, copiii se pot antrena alaturi de versiunea digitala a fotbalistului brazilian Luiz Gustavo!

Postul de televiziune Cartoon Network lanseaza cea de a treia editie a renumitei Academii Cartoon Network printr-un eveniment pentru copii, organizat sambata, 17 mai, de la 14:00 la 18:00, in centrul comercial Baneasa Shopping City.

Copiii au posibilitatea sa se intalneasca si sa se antreneze alaturi de versiunea digitala a fotbalistului Luiz Gustavo (Wolfsburg), jucator in nationala Braziliei. Datorita noii tehnologii de realitate augmentata, copiii prezenti la eveniment se vor putea vedea jucand fotbal alaturi de mijlocasul brazilian pe un ecran imens.

Prezenta digitala a lui Luiz Gustavo ii va inspira pe copiii intre 6 si 15 ani sa-si demonstreze talentul la fotbal, sa-si exerseze fentele in probele speciale: dribbling, control al mingii, tras la poarta, pentru ca, in final, sa isi creasca sansele de castig al marelui premiu oferit de Academia Cartoon Network.

La eveniment va exista si un spatiu dedicat copiilor cu varsta pana in 7 ani, unde, sub indrumarea coordonatorilor, copiii vor desena planse personalizate cu personajele indragite din serialele Cartoon Network si vor intalni mascotele preferate, Finn si Jake (Sa-nceapa aventura), Gumball si Darwin (Uimitoarea lume a lui Gumball).

Regulamentul concursului

In Academia Cartoon Network se pot inscrie copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 15 ani. Concursul de fotbal se va desfasura intre 16 mai si 13 iunie, perioada in care copiii trebuie sa incarce pe site-ul Cartoon Network un clip video prin care sa isi demonstreze talentul la fotbal. Dupa incarcarea inregistrarilor, toti copiii isi pot vota clipul preferat pana pe 29 iunie. In premiera, in acest an vor fi alesi doi mari castigatori, cel de al doilea fiind desemnat si sustinut de Digi Sport, partenerul media al Academiei Cartoon Network. Ambii castigatori vor calatori in vara aceasta alaturi de un parinte sau de un tutore intr-un oras european, unde vor  participa la un antrenament cu Luiz Gustavo.

In plus, anul acesta, copiii care stiu totul despre fotbal sunt invitati sa participe la testele cu intrebari de pe site-ul www.cartoonnetwork.ro

Despre Luiz Gustavo

Luiz Gustavo (nascut pe 23 iulie 1987) este un jucator de fotbal brazilian. Are 17 selectii pentru selectionata "carioca", pentru care a marcat un gol. In 2013, Gustavo a evoluat in toate meciurile la Cupa Confederatiilor FIFA, competitie castigata de Brazilia.

Intre 2011 si 2013 a evoluat pentru Bayern Munchen, trecandu-si in palmares Trofeul Ligii Campionilor in sezonul trecut. Ulterior, Luiz Gustavo s-a transferat la Wolfsburg, o alta formatie din Bundesliga.

Van Persie si Podolski, printre vedetele Cartoon Network

Academia de Fotbal Cartoon Network este o competitie care se adreseaza tinerelor talente din opt tari europene (Belgia, Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Polonia, Romania si Rusia). Dupa Robin van Persie si Lucas Podolski, anul acesta copiii pot castiga un antrenament alaturi de Luiz Gustavo, fotbalist care joaca in nationala Braziliei. Cei doi castigatori ai Academiei CN Fotbal sunt alesi de un juriu, dintre cele mai votate 20 de clipuri video. Juriul este format din Ilie Dumitrescu, Bogdan Socol, Andrei Niculescu si George Dobre – membrii ai echipei Digi Sport. (comunicat si foto: Add Media Access)