Fotbal copii, Izvorani: Dimsoft Junior’s Cup 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 29 august si 1 septembrie 2013, Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani este gazda celei de-a doua editii a turneului international de fotbal pentru juniori, Dimsoft Junior’s Cup.

Organizata de catre Clubul Sportiv Dimsoft din Bucuresti, competitia este rezervata juniorilor sub 10 ani (copii nascuti dupa 1 ianuarie 2003) si sub 11 ani (copii nascuti dupa 1 ianuarie 2002), si aduna la start 16 echipe din Romania, Spania, Olanda, Turcia, Ucraina si Bulgaria, impartite in 4 grupe, cate doua pentru fiecare categorie de varsta.

Meciurile se desfasoara vineri, incepand cu ora 9:00, si sambata, de la ora 8:30, in aceasta zi fiind programate si intalnirile din semifinale, precum si cele pentru locurile 3 si 4. Semifinalele (care vor avea loc sambata 31 august 12:30 si 13:30) si finalele DimSoft Junior’s Cup 2013 (programate duminica 1 septembrie, orele 9:30 si 10:30) vor putea fi urmarite in direct pe GSPTV, iar online live pe www.antenaplay.ro.

Printre participante se numara echipele de juniori Fenerbahce si Besiktas din Istanbul, Rayo Vallecano Madrid, Feyenoord Rotterdam, Sahtior Donetk, Ariston Ruse, Dinamo, Steaua, Petrolul Ploiesti, Astra, FC Brasov si echipe ale gazdelor.

La conferinta de presa organizata miercuri, 28 august, a fost prezent si fostul international Viorel Moldovan, care s-a alaturat astfel demersurilor pe care Clubul Dimsoft le face pentru indrumarea copiilor catre fotbalul de performanta. Mai multe detalii legate de acest eveniment gasiti pe www.dimsoft-sport.ro si pe www.dimsoft-juniors-cup.ro. (foto: BDR Associates()

Azi, 25 Septembrie
Marti, 27 Septembrie
Sambata, 1 Octombrie
Duminica, 2 Octombrie
Miercuri, 5 Octombrie
Sambata, 8 Octombrie
Sambata, 15 Octombrie

Arte martiale, Buzau: Cupa Shin Do Spirit

Sala Sporturilor Romeo Iamandi, Buzau


Sugas Race - alergare montana si mountain-biking

Sugas Bai, Sfantu Gheorghe Ora 10