Fotbal copii, Izvorani: Dimsoft Junior’s Cup 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 29 august si 1 septembrie 2013, Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani este gazda celei de-a doua editii a turneului international de fotbal pentru juniori, Dimsoft Junior’s Cup.

Organizata de catre Clubul Sportiv Dimsoft din Bucuresti, competitia este rezervata juniorilor sub 10 ani (copii nascuti dupa 1 ianuarie 2003) si sub 11 ani (copii nascuti dupa 1 ianuarie 2002), si aduna la start 16 echipe din Romania, Spania, Olanda, Turcia, Ucraina si Bulgaria, impartite in 4 grupe, cate doua pentru fiecare categorie de varsta.

Meciurile se desfasoara vineri, incepand cu ora 9:00, si sambata, de la ora 8:30, in aceasta zi fiind programate si intalnirile din semifinale, precum si cele pentru locurile 3 si 4. Semifinalele (care vor avea loc sambata 31 august 12:30 si 13:30) si finalele DimSoft Junior’s Cup 2013 (programate duminica 1 septembrie, orele 9:30 si 10:30) vor putea fi urmarite in direct pe GSPTV, iar online live pe www.antenaplay.ro.

Printre participante se numara echipele de juniori Fenerbahce si Besiktas din Istanbul, Rayo Vallecano Madrid, Feyenoord Rotterdam, Sahtior Donetk, Ariston Ruse, Dinamo, Steaua, Petrolul Ploiesti, Astra, FC Brasov si echipe ale gazdelor.

La conferinta de presa organizata miercuri, 28 august, a fost prezent si fostul international Viorel Moldovan, care s-a alaturat astfel demersurilor pe care Clubul Dimsoft le face pentru indrumarea copiilor catre fotbalul de performanta. Mai multe detalii legate de acest eveniment gasiti pe www.dimsoft-sport.ro si pe www.dimsoft-juniors-cup.ro. (foto: BDR Associates()

Azi, 29 Mai

Judo, Baia Mare: Cupa Nordului

Sala Sporturilor, Baia Mare Ora 9:30Turul Dobrogei la ciclism

Constanta Ora 10XC Riders MTB Challenge, la Sarata-Monteoru

Sarata-Monteoru, Merei Ora 10:30


Iasi Streetball Challenge

Centrul Comercial Felicia, IasiDans sportiv, Resita: Cupa Mystic

Sala Polivalenta, Resita Ora 12Dans sportiv, Bucuresti: Cupa Show Me Dance

Sala Sport Elite Sun Plaza, Bucuresti Ora 9:15


Joi, 2 Iunie

Bike 4 Mountains, maraton de mountain-bike

Iezer-Papusa, Leaota, Piatra Craiului, Bucegi

Vineri, 3 Iunie
Sambata, 4 Iunie
Duminica, 5 Iunie
Luni, 6 Iunie
Sambata, 11 Iunie