Freeride Challenge Tour 2012 – concurs de schi si snowboarding la Borsa, Sinaia si Balea Lac

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Outdoor Romania si Absolut Outdoor organizeaza Freeride Challenge Tour 2012, competitie adresata deopotriva schiorilor si iubitorilor de snowboarding, constand in coborarea pe un traseu la alegere, intr-o zona prestabilita. Intrecerile se vor desfasura pe parcursul a doua etape si o finala, sectiunile de participare fiind schi (fete si baieti), snowboard (fete si baieti) si Nord vs. Sud, sectiune pe echipe formate din 7 concurenti si un capitan.

Prima etapa va avea loc la Borsa - Vf. Gargalau, intre 3 si 5 februarie 2012, cea de-a doua la Sinaia - Valea lui Carp, intre 24 si 26 februarie, cei mai buni rideri urmand a fi desemnati in urma finalei programate intre 27 si 29 aprilie, la Balea Lac.

Taxa de participare este de 65 de lei/ etapa, concursul fiind adresat doar celor care au implinit 18 ani. Inscrierile in prima etapa se fac intre 18 si 31 ianuarie, in cea de a doua intre 8 si 22 februarie, iar cele din etapa finala intre 11 si 25 aprilie. Formularul de inscriere va putea fi descarcat de pe site-ul competitiei, www.freeridechallenge.ro, unde veti gasi mai multe detalii.

 

Outdoor Romania, organizatorul Freeride Challenge Tour 2012, anunta ca ultima etapa (Balea Lac) se ANULEAZA.