Fuga de Strigoi - eveniment de alergare cu probe, la Mogosoaia

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Fuga de Strigoi este un eveniment distractiv de alergare cu probe, presarat cu surprize de-a lungul traseului, care se desfasoara sambata, 31 octombrie, in Parcul Mogosoaia. Zona de start a evenimentului - in Targusorul Brancovenilor.

Organizator al competitiei este Asociatia Manieres. Curajosii care iau parte la concurs alearga cei 1,5 km (copii) sau 6 km (adulti). Program - orele 16,00-18,15: atelier de dovlecit pentru Poteca Dovlecilor Fermecati (veti beneficia de dovleac si kit de dovlecit); - ora 16: ridicarea pachetului de participare pentru persoanele care nu sunt din Bucuresti; - ora 17: inchiderea biroului de ridicare de pachete; - ora 18,45: sedinta tehnica a evenimentului; - ora 19: startul cursei; - ora 20: timp-limita de parcurgere a traseului; - orele 20-20,30: premiere, petrecere cu muzica, servirea unei gustari calde la finalul cursei; - ora 20:30: tombola cu surprize!

Traseu Traseul evenimentului, prin Parcul Mogosoaia, are distanta de 6 km. Participantii au parte de probe diferite pe tot parcursul traseului, care le vor pune la incercare abilitatile sportive. De asemenea, vor intalni „strigoi”, care vor incerca sa-i impiedice sa treaca linia de sosire. inscrierile sunt deschise si se fac pe site-uloficial al evenimentului sportiv din comuna Mogosoaia (judetul Ilfov). (foto: Simona Rausser)