Gala de kickbox la Sibiu

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 16.10.2015
  • 16.10.2015
  • Sibiu
  • 15 lei

Vineri, 16 octombrie, Sibiul este gazda celui mai spectaculos show de kickbox al anului, organizat in premiera de promotia Real Xtreme Fighting (RXF) in colaborare cu Superpro Team, eveniment realizat sub denumirea ACB (Absolute Championship Berkut), care reprezinta o etapa preliminara pentru ACB Grand Prix Final.

Toti fanii sporturilor de contact sunt asteptati la Sala Transilvania din Sibiu, sa ii urmareasca pe viu pe cei mai valorosi sportivi ai prezentului din kickboxul romanesc si mondial, in 10 confruntari de exceptie. Main event-ul galei ii readuce fata in fata pe Albert Kraus, campion K1-Max, si pe indragitul sportiv roman Marius Tita.

In ring, mai intra Sebastian Ciobanu, luptator care de-a lungul carierei sale sportive a inregistrat numeroase victorii in dueluri cu nume grele din lumea artelor martiale, printre care si renumitul Mighty Mo. Iar Sorin "Pantera" Tanasie, boxer roman extrem de experimentat, isi face debutul in kickbox-ul profesionist in cadrul galei de la Sibiu.

De asemenea, luptatori de kickboxing cunoscuti de peste hotare, precum Jhonata Diniz, luptator al promotiei Glory, Hisny Beqiri, Sergej Braun si Nando Calzetta vor oferi publicului din Sala Transilvania lupte pline de adrenalina si suspans.