Gala MMA in cusca, Drobeta Turnu Severin: Romanian Xtreme Fighting 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

A 10-a gala de arte martiale mixte (MMA), Romanian Xtreme Fighting (RXF 10), are loc in aceasta sambata, 5 aprilie 2014, in Sala Polivalenta din Drobeta Turnu Severin.

Sub denumirea „Rafuiala in Cetatea Severinului”, luptele galei se vor desfasura in cusca, incepand cu ora 20:00, si vor aduce in fata iubitorilor sporturilor de contact 10 confruntari de nivel profesionist, 4 dintre acestea desfasurate in sistem piramidal, pentru un loc in marea finala ce va desemna campionii absoluti la categoriile de greutate -95 si -65 kg:

Main Event

Ion „Bombardierul” Pascu vs Izidor „Spartanul” Bunea

Semifinale (-95 kg)

Adrian Preda vs Marius Munteanu

Sergiu Breb vs Mihai Simion

Semifinale (-65 kg)

Ioan Vranceanu vs Florin „Fieru” Gardan

Bogdan Barbu vs Rayko Levitchi

Super Fight

Radu Razvan vs Bogdan Stanciu

Dinu Bucalet vs Turai Zoltan (HU)

Undercard

Diana Belbita vs Roxana Crisan

Andrei Beldean vs Virgil Munteanu

Teofil Badelita vs Alexandru Mezei  

Accesul publicului la aceasta gala se face incepand cu ora 19:20, in baza biletelor de intrare in valoare de 25 de lei, bilete puse in vanzare la Sala Polivalenta, la hypermarketul din zona Alunis si in reteaua Eventim. Evenimentul va fi transmis in direct pe Sport.ro.

Gala RXF 10 va fi precedata, incepand cu ora 16:00, de Concursul National de MMA pentru amatori, organizat de catre Clubul Sportiv Agon sub egida Federatiei Internationale de Arte Martiale Mixte (IMMAF), avand ca scop selectia lotului de sportivi care va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de MMA, ce va avea loc intre 30 iunie si 6 iulie 2014, in Las Vegas (SUA).