Gimnastica la Buzau: Campionatele Cluburilor Sportive Scolare 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Incepand de vineri, 6 aprilie 2012, sala Clubului Sportiv Scolar Buzau va gazdui intrecerile Campionatelor Nationale de Gimnastica ale Cluburilor Sportive Scolare, organizate, atat la feminin, cat si la masculin, de catre CSS Buzau si Asociatia Judeteana de Gimnastica, impreuna cu Federatia Romana de Gimnastica, Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Inspectoratul Scolar Judetean Buzau.

Evenimentul va debuta cu evolutia fetelor, care se vor intrece vineri, de la ora 9:55, pe categoriile junioare 4 si junioare 2, si sambata, incepand cu ora 9:40, pe categoriile junioare 3 si junioare 1. La aceste concursuri vor lua parte reprezentante ale cluburilor scolare din Bucuresti, Barlad, Constanta, Cluj, Deva, Focsani, Galati, Onesti, Sibiu, Timisoara, Constanta si Arad.

Dupa o zi de repaus, in sala Clubului Sportiv Scolar Buzau vor demara intrecerile masculine, la care vor intra in competitie 130 de gimnasti de la cluburi din Arad, Bistrita, Brasov, Bucuresti, Buzau, Resista, Lugoj, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Timisoara si Targu Mures, care se vor intrece pe categoriile juniori 1,2,3 si 4 si maesti. Intrecerile vor avea loc pe 9 si pe 10 aprilie, incepand cu ora 9:30. (foto: amalia.picturepush.com)