Gimnastica, Onesti: Campionatul National al Maestrilor 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Aproximativ 100 de gimnasti de la cluburi sportive din tara participa, in zilele de 16 si 17 noiembrie 2012, la intrecerile Campionatului National al Echipelor Reprezentative de Cluburi si ale Campionatului National Individual al Maestrilor, ce au loc Onesti.

Evenimentul se desfasoara in incinta Salii Polivalente „Nadia Comaneci”, sub egida Federatiei Romane de Gimnastica, cu sprijinul Primariei si al Clubului Sportiv Municipal din localitate, marcand, totodata, implinirea a 65 de ani de la acordarea primelor titluri nationale in acest sport.

Ziua de vineri este rezervata concursurilor individuale si pe echipe de club, fetele evoluand de la ora 11:00, iar baietii de la ora 16:00. Sambata, de la ora 10:00 sunt programate finalele pe aparate la sperante feminin, urmate de finalele pe aparate masculine la sperante si maestri, ce au loc incepand cu ora 15:00.

La startul competitiei feminine se vor afla gimnaste de la cluburile ASJ Bacau, SCM Bacau, CSS 2 Bucuresti, CS Dinamo Bucuresti, CSS Dinamo Bucuresti, CSA Steaua Bucuresti, CSS 1 Constanta, CS Farul Constanta, CNS Cetate Deva, CSS Gimnastica Focsani, CN Nadia Comaneci Onesti, CSM Onesti si CSS Sibiu, in timp ce in concursul masculin vor concura reprezentanti ai cluburilor, LPS Bistrita, CSS Brasovia Brasov, CSS Lugoj, CSS Timisoara, CSA Steaua Bucuresti, CSM Resita, CS Dinamo Bucuresti, CSM Lugoj, CSS Sibiu si CSM Sf. Gheorghe. (foto: infotrotus.ro)