Gimnastica, Onesti: Cupa Nadia Comaneci

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala de Gimnastica Nadia Comaneci din Onesti va fi gazda unui concurs de gimnastica pentru junioare 3 (nivelul 1 si 2): Cupa Nadia Comaneci, editia a 4-a. Evenimentul sportiv din judetul Bacau este organizat de Clubul Sportiv Municipal Onesti si Fundatia Nadia Comaneci, in zilele de 27-28 aprilie (joi-vineri).

Proiecte pentru gimnastica din Romania

Cupa Nadia Comaneci, precum si 10 pentru Gimnastica sunt doar doua dintre proiectele initiate de Fundatia Nadia Comaneci, pentru sustinerea gimnasticii romanesti, programe ce urmaresc sprijinirea, incurajarea si promovarea sportului de performanta si a gimnasticii in special, strangand fonduri pentru a sustine pregatirea sportiva a copiilor si tinerilor din cluburile de gimnastică din Romania.

40 de ani de la prima nota olimpica de 10

„Anul acesta se implinesc 40 de ani de la primul 10 olimpic primit de Nadia Comaneci la Montreal, iar Cupa Nadia Comaneci a ajuns la cea de-a patra-a editie. Se pare ca cifra patru este cifra acestui an. Ne bucuram sa vedem ca, an de an, cele mai mari cluburi de gimnastica din Romania isi inscriu fetele la aceasta competitie si ne dorim ca, pe viitor, evenimentul sa fie dezvoltat intr-un eveniment polivalent, asemanator cu cel organizat de Nadia si Bart in Oklahoma City”, a declarat Virgil Munteanu, director general si vicepresedinte al Fundatiei Nadia Comaneci.