Gimnastica, Ploiesti: Campionatul National

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala Olimpia din Ploiesti va fi gazda unei „editii rotunde” a „Nationalelor” de gimnastica, un sport atat de drag si de aproape de suflet romanilor, in primul rand prin prisma marilor performante realizate in decursul anilor, de generatii intregi de gimnasti si gimnaste.

La Ploiesti vom trai cu totii, impreuna, editia a 70-a a Campionatelor Nationale: Campionatul National Individual Open si Campionatul National al Reprezentativelor de Club la Masculin si Feminin.

Prima editie a „Nationalelor” a avut loc la Resita (judetul Caras-Severin), in anul 1947, iar acum, dupa aproape 10 ani, cea mai importanta intrecere a gimnasticii din Romania revine la Ploiesti, dupa concursurile din 2007 si 2008.

Aproximativ 60 de sportivi isi vor disputa titlurile pe echipe, la individual compus si pe aparate. Isi vor trimite reprezentantiin cluburile CSS Buzau, CSM Resita, CSA Steaua Bucuresti, CSS Brasovia, CSS Dinamo Bucuresti, CSM Bistrita, CSS Lugoj, LPS Bistrita, CSM Lugoj, CSS Timisoara, CS Dinamo Bucuresti, CSS Barlad, CS Farul, CSS 1 Constanta, CSS 2 Bucuresti, CSS Focsani, CSM Arad.

- Vineri, 1 septembrie 2017, orele 16-18:30 concursul masculin;

- Sambata, 2 septembrie 2017, orele 16:30-18:30 concursul feminin;

- Duminica, 3 septembrie 2017, orele 11-14, finale pe aparate (feminin, masculin). (Foto: Federatia Romana de Gimnastica)