Gimnastica ritmica, Giurgiu: Trofeul Ritmica 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 2-4 mai 2014, Sala Sporturilor din Giugiu este gazda concursului international de gimnastica ritmica Trofeul Ritmica, pentru sportivele din categoriile baby, copii, prejunioare, junioare si senioare.

Evenimentul este organizat de catre Clubul Sportiv Ritmica din municipiu, in colaborare cu Federatia Romana de Gimnastica Ritmica, si va aduce in competitie gimnaste cu varste intre 5 si peste 16 ani, care vor concura in probele de coarda, cerc, minge, maciuci sau panglica.

Ziua de vineri este rezervata sosirii delegatiilor, antrenamentelor de acomodare si sedintei tehnice, iar intrecerile propriu-zise vor avea loc sambata si duminica.

Toate participantele vor fi rasplatite cu medalii, diplome si cadouri, cele mai bune sportive din categoriile baby, copii, prejunioare, junioare vor primi cate un costum pe masura, fabricat manual, iar celei mai bune senioare ii va fi acordat Trofeul Ritmica.

Pe langa acestea, vor fi oferite si cateva premii speciale, pentru cea mai tanara participanta, preferata publicului, cea mai fotogenica, cel mai frumos zambet si cea mai expresiva gimnasta.

De asemenea, vor fi acordate premii pentru clubul cu cele mai multe medalii in competitie, pentru clubul cu cele mai multe participante, pentru cea mai tanara antrenoare, cea mai tanara arbitra, precum si titlul de Miss Arbitraj.

Data limita pentru inscrierile preliminare este 1 martie, iar pentru cele definitive, 10 aprilie. Taxa de participare este 25 de euro/ gimnasta. Detalii gasiti pe www.frgr.ro. (foto: ritmika.ca)