Gimnastica si dansuri la Buzau: Trofeul Balcanik Femi-Sport

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 02.11.2013
  • 02.11.2013
  • Buzau
  • Intrare libera

Sambata, 2 noiembrie 2013, in Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din municipiul Buzau se va desfasura Trofeul Balcanik Femi-Sport. Practic, avem de-a facecu un festival balcanic de gimnastica ritmica, gimnastica aerobica, majorete si activitati interculturale pentru amatori (dansuri populare). Evenimentul sportiv de la Buzau este organizat de Ministerul Tineretului si Sportului, prin Directia Judeteana de Sport si Tineret Buzau, Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Majorete, Consiliul Local Buzau, Federatia Romana Sportul pentru Toti si Inspectoratul Scolar Buzau.

Gimnastica ritmica, gimnastica aerobica, majorete si dansuri populare

In invitatia trimisa cluburilor si asociatiilor sportive, fundatiilor sportive si altor organizatii pentru copii si de invatamant din Romania si din zona Balcanilor, gazdele anunta si scopurile evenimentului: promovarea sporturilor de expresie specific feminine in randurile amatorilor; promovarea activitatilor interculturale intre tarile din Balcani; schimbul de experienta intre echipele si tarile participante. La Trofeul Balcanik Femi-Sport Buzau 2013 vor lua parte echipe de gimnastica si dansuri din Turcia, Serbia si Romania. Inscrierile se fac pana la 20 octombrie, prin e-mail, la adresele comisia.femisport@yahoo.com si ajspt_buzau@yahoo.com.

Informatii despre evenimentul sportiv de la Buzau

Sectiunile de concurs sunt urmatoarele: concurs de gimnastica aerobica (amatori/ pe echipe si duo/ trio), concurs de gimnastica ritmica (amatori/pe echipe si duo/ trio), concurs de majorete (pe echipe si duo/ trio), formatii de dansatori din Romania si tarile din Balcani. Premiile care vor fi acordate: Cupa Balcanica Femi-Sport, separat, pentru cea mai buna echipa de gimnastica ritmica, pentru cea mai buna echipa de gimnastica aerobica si pentru cea mai buna echipa de majorete. Iar Trofeul Balcanic Femi-Sport va reveni celui mai original si spectaculos program artistic. In plus, vor mai fi inmanate premii speciale si alte trofee pentru locurile de pe podium, la fiecare sectiune. Alte informatii despre evenimentul sportiv de la Buzau pot fi obtinute la 0761.671.167 (Mihaela Balaceanu - director Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti Buzau).