Golf la Pianu de Jos - Alba: Cupa de Cristal BMW 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

SDK Management, impreuna cu Asociatia Jucatorilor de Golf din Romania si sponsorul titular BMW Romania, organizeaza la Pianul de Jos (judetul Alba), pe terenul Cubului de Golf Paul Tomita, cea de-a 6-a editie a Cupei de Cristal, una dintre cele mai importante competitii de golf amator din Romania.

Evenimentul sportiv se va desfasura pe durata a 3 zile, intre 21 si 23 septembrie 2012, incepand cu ora 9:00 a fiecarei zile, vineri si sambata urmand sa aiba loc intrecerile de simplu ale Cupei de Cristal BMW, iar duminica cele pe echipe ale Cupei Oraselor.

Cupa de Cristal BMW este inclusa in Clasamentul National al Jucatorilor (CNJ), oferind totodata, dupa 9 ani de absenta, sansa Romaniei de a fi reprezentata la unul dintre cele mai importante turnee de amatori la nivel mondial, BMW Golf Cup International.

Turneul Cupa de Cristal BMW se va desfasura in sistem Stableford Net si va fi impartit in trei categorii de handicap: Domni 1 (HCP 0-12), Domni 2 (HCP 13-28) si Doamne (HCP 0-28).

Cupa Oraselor, disputata in format Foursome, two balls, alternate shots, va aduna la start un numar maxim de 36 de echipe, formate din cate 2 jucatori din acelasi oras sau judet.

Inscrierile se pot face pe www.cupadecristal.ro, pana la data de 15 septembrie, pentru concursul individual, respectiv pana la data de 22 septembrie, pentru cel pe echipe. Taxa de participare la Cupa de Cristal BMW este 150 de lei, iar la Cupa Oraselor, 50 de lei.