Haiduci si Domnite, intrecere MTB la Moara Vlasiei

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Pe islazul comunal de la Moara Vlasiei (judetul Ilfov) se va da startul (ora 11) in editia din acest an a concursului de ciclism MTB, Haiduci si Domnite. Evenimentul este programat duminica, 25 septembrie. Competitia propune trei variante de traseu, prin Padurea Sulari: Scurt (17 km) pentru copii sub 13 ani si alti biciclisti incepatori, Standard (30 km) si Epic (60 km). Apoi, pentru fiecare varianta de traseu sa vor intocmi mai multe clasamente, in functie de varsta si nivel de pregatire.

Haiduci si Domnite (editia a 4-a) este o manifestare sportiva gandita si dezvoltata de MPG si Razvan Juganaru.

„Calare pe biciclete, sute de haiduci si domnite se intalnesc la Moara Vlasiei sa transforme pasiunea pentru pedalat intr-o experienta de poveste, pe un traseu ales atent, dupa istorisiri haiducesti. La acesta au adaugat izul vremurilor prezente, astfel incat sa ofere o experienta placuta in natura, condimentata cu adrenalina si portii bune de distractie, pentru a implini aspiratia oricarui rider ce va da curs invitatie la competitia Haiduci si Domnite.

Catarari prin inima labirinturilor de copaci, sprinturi pe adevarate magistrale forestiere, intrevederi linistitoare cu iazurile de la marginea padurii, toate vor trece ca intr-o clipa odata ce ati fost prinsi de farmecul uneia dintre cele mai spectaculoase curse Riders Club”, am aflat despre intrecerea cuprinsa in calendarul de evenimente al Riders Club. (foto: Cristian Paunica/ Haiduci si Domnite 2015)