Handbal, Brasov: primul joc al juniorilor II de la Avatar in acest an

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala de sport de la Scoala Gimnaziala nr. 11 „Stefan Octavian Iosif” din Brasov este gazda unui interesant meci de handbal juniori maine (duminica, 5 februarie), incepand cu ora 10:00. Este vorba de partida dintre echipele ACS Sporting Ghimbav si ACS Avatar, care conteaza pentru Campionatul National - Baucem masculin (sezonul 2022-2023) de juniori II.

Cele doua combatante fac parte din Seria G a campionatului, alaturi de echipele LPS Targu Mures, CSS Odorheiu Secuiesc, CSS Sibiu si CSS Sighisoara. Inaintea intalnirii de maine, gazdele de la Sporting Ghimbav ocupa locul al 4-lea in serie, avand 4 puncte in cont, iar oaspetii de la Avatar (10 puncte) se afla la doar 2 puncte in spatele liderului LPS Tg. Mures (12 puncte). Ambele grupari brasovene au disputat un meci mai putin in comparatie cu celelalte competitioare, care au inregistrate cate 7 jocuri in dreptul lor.

Este prima partida oficiala din acest an 2023 pentru juniorii II de la ACS Avatar Brasov.

Locatie obisnuita pentru antrenamentele si meciurile echipelor brasovene de handbal juniori, Sala de sport de la Scoala Gimnaziala nr. 11 „St. O. Iosif” se afla in municipiul Brasov, in cartierul Florilor, la adresa str. Busuiocului nr. 1.