Harghita Off Road Trophy 2012, Odorheiu Secuiesc

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cea de-a 6-a, si totodata ultima etapa a Campionatului National de Off Road din acest an se desfasoara intre 22 si 25 noiembrie 2012 si este organizata de catre Siculus Offroad Club, sub patronajul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Harghita Off Road Trophy are loc in localitatea Sub Cetate din judetul Harghita, aflata la 20 de kilometri de municipiul Odorheiu Secuiesc, si aliniaza la start, pentru a 7-a oara, autovehicule de teren nemodificate, partial modificate sau pregatite special pentru competitie, care se vor intrece pe parcursul a doua etape de traseu, programate vineri si sambata de la orele 9:00, si al unei probe de trial, ce are loc duminica, de la ora 10:30.

Printre participantii inscrisi pana in prezent se numara atat sportivi din tara, cat si din Ungaria, care vor concura in clasele Extrem, Open si Standard.

Concursul este individual, echipajele (pilot - copilot) putand sa se inscrie in cursa pe www.offroadclub.ro, pana la data de 21 noiembrie, sau la secretariatul concursului, in data de 22 noiembrie. Taxa sportiva este 400 de lei, iar taxa all inclusive (taxa sportiva + cazare hotel, masa, pachete) este 700 de lei/ concurent.