Health & Fitness Tour Romania 2013, Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Alexandreea Club Fitness&Spa din Bucuresti gazduieste sambata, 16 martie 2013, prima editie a Health & Fitness Tour Romania, proiect initiat de agentia enTourage Communications ce are ca scop promovarea sportului, alimentatiei sanatoase si sustinerea comunitatilor locale cu echipamente sportive.

Evenimentul se desfasoara incepand cu ora 13:30 si cuprinde patru ore de zumba, capoeira si dans sportiv sustinute de unii dintre cei mai buni instructori. Deschiderea o vor face Andreea Ganea si Marian Burghelea, instructori acreditati de catre Zumba LLC, cu un program incendiar de Zumba Fitness, urmat de Zumba Tonning si Zumba Gold unde antrenori vor fi Emil Iakabos si Laura Bothar. Iubitorii de arte martiale nu vor lipsi de la sesiunea de capoeira condusa de Cristian Stanescu, iar pasionatii dansului vor fi prezenti la programul de dans sportiv sustinut de Andreea Ganea. Finalul evenimentului va avea loc pe ritmuri de salsa, merengue, cumbia si samba, sub indrumarea instructorului de zumba Rustam Haceaturov.

Pretul unui bilet este 45 de lei, acestea putand fi achizitionate de la organizator (tel. 0724.888.988), din reteaua MyTicket (Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului si Libraria Eminescu din Bucuresti), de pe MyTicket.ro sau TicketPoint.ro. 30% din valoarea acestor bilete vor fi folosite pentru dotarea cu echipamente sportive a scolilor de la sate.