Herneacova XCO: ciclism cross country la Recas

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Herneacova XCO este o competitie de ciclism cross country, organizata de Asociatia Club Sportiv Ciclism Dumbravita, in ziua de duminica, 14 august (start la ora 10), la Herneacova (judetul Timis), in zona Centrului de Agrement si Echitatie.

„In trecut resedinta a unor conti si contese, Domeniul Herneacova se afla intr-o zona impadurita, cu un lac natural, in prezent locatia fiind apreciata pentru baza de echitatie moderna de care dispune, continuatoarea unor vechi obiceiuri ecvestre de-ale localnicilor.

Insa in ziua de 14 august, caii de rasa vor intra in umbra celor cu doua roti, suspensii si frane pe disc. Pentru ca, pe un circuit de 6 kilometri special amenajat, se va desfasura Herneacova XCO, un concurs cross country pentru ciclistii amatori si profesionisti.

Fii un cavaler pe bicicleta ta de off-road si arunca-te peste obstacole, catara-te pe rampe, gliseaza in curbele stramte, danseaza printre copaci si depaseste-ti adversarii! Arata-le cailor ca si tu ai galopul in sange si fa-i sa necheze de admiratie!”, am retinut din mesajul gazdelor.

Alte informatii: +40.724.632.320.

Alaturi de Izvin, Stanciova, Petrovaselo, Bazos si Nadas, satul Herneacova face parte din componenta administrativ-teritoriala a orasului Recas. Localitatea Herneacova a fost atestata documentar pentru prima data in anul 1349, 435 locuitori fiind inregistrati la ultimul recensamant (2011).