Hochei, Brasov: Corona a ratat, Nove Zamky a profitat

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 04.11.2012
  • 04.11.2012
  • Brasov
  • 10 lei

La Patinoarul Olimpic din Brasov a avut loc o noua partida din Liga Mol la hochei pe gheata, in care ASC Corona Fenestela 68 a primit replica echipei Nove Zamky (Slovacia). Dupa un meci viu disputat, presarat cu multe ratari, in special ale hocheistilor din Brasov, succesul le-a apartinut oaspetilor. Corona Brasov – Nove Zamky scor final 2-5 (1-1, 0-2, 1-2). Au marcat Borsos si Peter Robert pentru Corona, respectiv Ondrej Stefanka, Puchovski, Ruzicka, Imrich Tarnoczy si Erik Caladi pentru Nove Zamky.


Robert Spisak (antrenor Nove Zamky): „Sunt foarte multumit de rezultat, dar si de jucatorii mei. Desi am intrat mai greu in meci, am reusit sa intoarcem scorul. Toti jucatorii au respectat tactica stabilita inainte de joc, si asta nu poate decat sa ma bucure. Iar portarul nostru a fost in zi mare. Vom lupta pentru fiecare punct, ca sa ne indeplinim obiectivul de a termina cel putin pe locul secund”.


Greg Lindqvist (antrenor Corona Brasov): „Iar am facut un meci bun, dar nu am obtinut niciun punct. Am inceput bine, dar cred ca trebuia sa mai inscriem cel putin doua-trei goluri in prima repriza, la ce ocazii am avut. Ratarile se pedepsesc, asta ni s-a intamplat si noua, iar dupa ce am primit si acel gol pe inceput de repriza, totul a devenit foarte greu. Slovacii sunt recunoscuti in lumea hocheiului ca foarte buni tacticieni, care conserva bine un rezultat favorabil si asta s-a vazut si in seara asta. Echipei mele pot sa-i reprosez, din nou, lipsa de eficienta in atac”.

Maine (duminica, 4 noiembrie), de la ora 19, Patinoarul Olimpic din Brasov va fi scena unei alte confruntari din Liga Mol la hochei pe gheata:  Corona Brasov – Miskolc (Ungaria). Biletele (10 lei/ persoana) se pun in vanzare in ziua meciului, la Pationarul din Brasov, de la ora 10.