Hochei, Brasov: Corona vs Steaua, in play-off-ul CN

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Peste mai putin de o saptamana se da startul in semifinalele play-off-ului din Campionatul National de hochei pe gheata al Romaniei. In cadrul acestei faze, dupa sistemul „cel mai bun din 5 jocuri”, vor avea loc intalnirile Corona Brasov vs Steaua Bucuresti si SC Miercurea Ciuc vs Dunarea Galati. In primele doua partide, hocheistii de la Corona Brasov vor evolua acasa, pe Patinoarul Olimpic din Brasov. Cea dintai disputa Corona - Steaua se joaca marti, 19 martie, de la ora 19.

Hocheistii de la Corona incep ca favoriti

Antrenorul suedez al echipei de hochei din Brasov, Greg Lindqvist, a prefatat confruntarile cu Steaua: „Orice alt rezultat decat calificarea in finala va fi un dezastru pentru toata lumea. Vroiam sa jucam cateva amicale in aceasta perioada de pauza, dar pana la urma am decis sa ne antrenam la baza proprie. Pe hartie pornim favoriti in fata Stelei, numai ca pentru a scapa de eventuale surprize neplacute ne trebuie concentrare maxima in fiecare moment”.

Elevii lui Lindqvist sunt siguri pe ei

Profesorul a fost urmat in comentarii si de doi dintre elevi. „In ultimele trei saptamani ne-am antrenat bine. Abia asteptam meciurile oficiale. Steaua ramane o echipa buna, desi n-a avut un sezon stralucit. Suntem favoriti si nu concepem sa fim eliminati”, a opinat Zsok Levente. „E greu sa te antrenezi fara sa ai si meciuri. Insa ne adaptam situatiei. Daca vom juca ca pana acum cred ca vom elimina Steaua dupa primele trei jocuri”, a comentat Peter Robert.