Hochei pe gheata, Brasov: Campionatul Mondial de Senioare

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 03.04.2023
  • 09.04.2023
  • Brasov
  • 10 lei/ persoana

Campionatul Mondial Feminin de Hochei pe Gheata (categoria senioare, Divizia a 3-a, Grupa A) este un eveniment sportiv international de anvergura, organizat de Federatia Romana de Hochei pe Gheata (FRHG) si Directia de Administrare Infrastructura Sportiva (DAIS) Brasov. Competitia are loc sub egida IIHF (International Ice Hockey Federation/ Federatia Internationala de Hochei pe Gheata), la Patinoarul Olimpic din Brasov, in perioada 3-9 aprilie 2023.

In grupa gazduita de municipiul Brasov participa echipele nationale feminine din Ucraina, Lituania, Hong Kong si China, Estonia, Bulgaria si Romania.

Primele meciuri sunt programate luni, 3 aprilie: Lituania-Estonia, de la ora 13; Bulgaria-Hong Kong si China, de la ora 16:30; Romania-Ucraina, de la ora 20.

Incepand cu ziua de 20 martie, lotul de senioare al Romaniei, antrenat de Sandor Barabas si Marian Ghita, se afla in stagiu de pregatire centralizata la Gheorgheni, judetul Harghita.

Pretul unui bilet de intrare va fi de 10 lei/ partida. Copiii cu varste sub 7 ani, insotiti de parinti, beneficiaza de acces gratuit. Programul casieriilor Patinoarului Olimpic din Brasov va fi, in fiecare zi de meci, de la ora 12 pana la ora 21. Se pot achizitiona bilete in numar nelimitat/ persoana, tinand cont insa de capacitatea patinoarului. (credit foto: John McArthur/ Unsplash)