Hochei pe gheata, Brasov: meciuri in Liga Mol

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 02.11.2012
  • 04.11.2012
  • Brasov
  • 10 lei

La Patinoarul Olimpic din Brasov sunt programate, la finalul acestei saptamani, două partide de hochei pe gheata pe care formatia locala, ASC Corona Fenestela 68, le va sustine in Liga Mol. In prima, hocheistii de la Corona evolueaza in compania omologilor de la Nove Zamky (Slovacia). Partida e programata maine (vineri, 2 noiembrie), de la ora 19. Biletele (10 lei) se pun in vanzare tot maine, de la ora 10, la Pationarul din Brasov. La doua zile distanta (duminica, 4 noiembrie, ora 19), tot in Liga Mol si tot pe propriul teren, Corona Brasov va da piept cu trupa maghiara Miskolc. Si pentru aceasta confruntare biletele (10 lei) se vor vinde tot in ziua jocului, la patinoar, cu incepere de la ora 10.

Joshua Bonar (jucator ASC Corona Fenestela 68): „Cu Nove Zamky o sa fie un meci greu. Avem nevoie sa castigam. Toti jucatorii trebuie sa dea totul pentru victorie. Acest sezon al Ligii Mol e foarte echilibrat. Slovacii formeaza o echipa buna si joaca foarte bine, mai ales acasa, dar noi avem sansa sa-i invingem. Cred ca nu trebuie sa mai pierdem niciun meci cu Ujpest si Ferencvaros. In plus, sa pierdem cat mai putine puncte cu celelalte echipe, mai ales in meciurile de acasa. Sunt refacut suta la suta dupa accidentare. Trebuie sa ne calificam in play-off cu orice pret”.

Levente Zsok (jucator ASC Corona Fenestela 68): „Dupa dusul foarte rece de la Galati suntem foarte concentrati. Niciodata in viata mea nu am pierdut in fata Galatiului. Dar s-a intamplat acum si trebuie sa invatam cu totii din asta. Nu trebuie sa mai facem pasi gresiti acasa. Cu totii suntem pregatiti sa obtinem doua victorii in meciurile de vineri si duminica. Vrem sa demonstram conducerii si fanilor ca a fost doar un accident meciul pierdut la Galati”.

Greg Lindqvist (antrenor ASC Corona Fenestela 68): „Cu Nove Zamky abordam meciul in formula aproape completa. A revenit si Zsombor Antal si ma bucur ca vom putea alinia patru linii. Avem nevoie de toate punctele. Deja, Nove Zamky ne-a surprins odata la Brasov. Cred ca am invatat din asta. Cu doua victorii, maine si duminica, vom incepe sa revenim acolo unde ne e locul in clasament. Adica in locurile de play-off”.