Indemanare auto, Bucuresti: Campionatul National 2014, prima etapa

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Prima etapa a Campionatului National de Indemanare Auto din 2014 are loc duminica, 27 aprilie, in parcarea din fata magazinului Kika Romania (Fashion House Militari) din Bucuresti (Strada Comertului 1).

Competitia, adresata tuturor pasionatilor de automobilism sportiv, posesori de autvehicule de serie, de concurs sau construite artizanal, invita privitorii la un adevarat spectacol printre jaloane, organizat de catre GT Auto Club Sportiv si Automobil Clubul Roman.

Intrecerile se desfasoara pe parcursul a 3 manse, programate de la orele 11:45, 13:00 si 14:15, iar incheierea o va face festivitatea de premiere, la ora 17:30, clasamentele fiind stabilite pe grupele debutanti, avansati, juniori, femina, automobile istorice si automobile modificate. Antrenamentele cronometrare au loc de la ora 10:30.

Inscrierile se pot face pe www.gtautoclub.ro si se vor inchide pe 27 aprilie (ora 10:00), la locul de concurs, taxa de participare fiind de 100 de lei/ pilot sau echipa. Sambata, 26 aprilie, de la ora 14:00, sunt programate antrenamentele libere.

Invitatul special al evenimentului este Christian Ciocan, pilot in Campionatul National de Indemanare Auto.