Indemanare auto, Cluj Napoca: Campionatul National 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In weekendul 28-29 septembrie 2013, la Cluj Napoca are loc etapa a 6-a a Campionatului National de Indemanare Auto, competitie organizata de catre GT Auto Club Sportiv si Automobil Clubul Roman, pentru prima data in acest oras.

Intrecerile, adresate deopotriva pilotilor amatori si celor experimentati, se vor desfasura in parcarea Polus Center – Carrefour, acolo unde concurentii isi vor demonstra abilitatile de conducere a automobilului executand mai multe elemente de dificultate precum drift-uri, intoarceri cu frana de mana, slalom, parcari, mersul cu spatele, etc.

Clasamentele vor fi stabilite pe categoriile debutanti, avansati, automobile istorice, automobile modificate, cupa Dacia 1100, femina sau juniori, pe doua clase, cu cilindreea de pana la 1600 cmc si peste 1600 cmc.

Inscrierile in concurs se fac pana la data de 27 septembrie inclusiv, pe www.gtautoclub.ro, juniorii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani putand participa doar cu masini care in fabricatie de serie nu depasesc 125 CP. Accesul spectatorilor la acest eveniment este liber.